Een nieuwe auto gekocht?

RDW

Auto, motor, scooter of boot gekocht? Dan dient u als nieuwe eigenaar het kentekenbewijs voor gebruik, op uw naam te zetten.
Bij ons kan u dit probleemloos regelen!

Kenteken overschrijven: hoe werkt het?
Let op: een kenteken overschrijven kan alleen als u ten minste 18 jaar bent. U dient de volgende orginele spullen mee te nemen:

  •  de kentekencard en volledige tenaamstellingscode op papier, of het tenaamstellingsbewijs (deel 1B) en overschrijvingsbewijs (deel 2, voor voertuigen van 1996 t/m 2004) of kopie deel 3 (voor voertuigen van 1995 of ouder)
  • een geldig legitimatiebewijs (Nederlands paspoort, rijbewijs of identiteitskaart) Met een buitenlands rijbewijs of vreemdelingendocument kunt u alleen overschrijven bij een RDW-balie of RDW-keuringsstation, zie adressen op www.rdw.nl

U krijgt van ons het eerste deel van uw nieuwe tenaamstellingscode. De kentekencard en het tweede deel van deze code ontvangt u per post.

U krijgt van ons ook een vrijwaringsbewijs, deze heeft de oude eigenaar nodig om het voertuig van zijn verzekering af te halen.

Bewaar de tennaamstellingscode goed!
U heeft deze weer nodig als u het voertuig later wilt verkopen, inruilen, schorsen of slopen.

Meer weten over kenteken overschrijven?
U kan met ons contact opnemen op 075 737 0223.
Of u kan meer informatie vinden op www.rdw.nl of contact opnemen met de RDW klantenservice op telefoonnummer 088 008 74 47.

Advies Verzendingen

PostNL Materialen

Rouwpost

RDW

Postbussen

Partijpost

Pakjegemak

Haalservice

Opslag

Orderverwerking